O parere!!!
+5
zAcKu
a1m1ng
gLonTz
Mole
Evident.
9 participanți
Pagina 1 din 1
O parere!!!
Am vazut ca doar cativa admini au cont pe forum...si mai si posteaza:)
Frate fi activ si server dar si forum.
Eu propun ca cine nu este activ pe forum cat si pe server sa primeasca -1 grad sau chiar remove.
Dupa cum vedeti si dumneavoastra doar vro 4 5 oameni mai si posteaza pe forum ...si admini zic eu sunt destuli pe server dar pe forum ..lasa de dorit
Astept pareri PRO si CONTRA
Frate fi activ si server dar si forum.
Eu propun ca cine nu este activ pe forum cat si pe server sa primeasca -1 grad sau chiar remove.
Dupa cum vedeti si dumneavoastra doar vro 4 5 oameni mai si posteaza pe forum ...si admini zic eu sunt destuli pe server dar pe forum ..lasa de dorit
Astept pareri PRO si CONTRA
Evident.- Moderator
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/01/2011
Localizare : Ploiestiori-Prahova!
mda
cand avem si noi serv full toata ziua poate da cel putin uni oameni mai si lucreaza nu ca voi copii la sc si apropo de admin 2sapt de proba daca nui conform regulilor dismis sau mai departe
zAcKu- Admin
Data de inscriere : 03/02/2011
Scaparici[<3].- Admin
Data de inscriere : 11/02/2011
Varsta : 26
Localizare : ploiestiori-prahova
prop
Din cate am inteles lui glontz ii apar undeva la un amxbans toti playerii care au fost banati.
Deci ce rost ar mai avea ca noi adminii care avem comanda de ban direct sa postam codatii? Inteleg faci demo/ss in caz ca vine cu o reclamatie/cerere unban il postezi.
Cel mai bine ar fi ca cei care nu au comanda de ban..si doar voteban sa ii posteze. Adica de la helper in jos.
Deci ce rost ar mai avea ca noi adminii care avem comanda de ban direct sa postam codatii? Inteleg faci demo/ss in caz ca vine cu o reclamatie/cerere unban il postezi.
Cel mai bine ar fi ca cei care nu au comanda de ban..si doar voteban sa ii posteze. Adica de la helper in jos.
Al3Xy- Admin
Data de inscriere : 04/02/2011
:))
buna asta ) deea nu postez ) si in plus copiicare is banati pt cod nau dc sa mai joace pe serv numa admini stiu sis trasi la raspundere de reclamati in plus ceea ce se poate posta decat numele si ip cel mai probabil ar fi bn odat la 3 luni sa se goleasca listele de ban sa avem si noi de lucru ) distractie in plus
zAcKu- Admin
Data de inscriere : 03/02/2011
Re: O parere!!!
Vreau sa postati toate banurile din cauza unor admini care dau banuri aiurea.
Si daca voi nu postati, adminii noi de unde sa ia exemplu?
Si daca voi nu postati, adminii noi de unde sa ia exemplu?
Anunt !
gLonTz a scris:Vreau sa postati toate banurile din cauza unor admini care dau banuri aiurea.
Pai scoatele comanda de ban celor care dau ban aiurea.
Al3Xy- Admin
Data de inscriere : 04/02/2011
Si acum stau sa pandesc cine da ban aiurea? ce e asa greu sa postezi pe forum ca ai dat ban? pui un nume, un ip si o dovada. nu dureaza mai mult de 2-3 minute
...eu voi posta toate banurile...am postat pana akm...unu :d
Scaparici[<3].- Admin
Data de inscriere : 11/02/2011
Varsta : 26
Localizare : ploiestiori-prahova
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum